Hoe kan ik het design van de app aanpassen?

Als je inlogt op je account kom je in de werkplaats. In het onderdeel 'Thema' kun je het design van de app  aanpassen. Je kunt kiezen voor een van de vooraf ingestelde thema's, of  je eigen design maken. Wil je een eigen design maken? Klik dan bij de  thema's op 'aanpassen'. Je kunt per pagina een achtergrond kiezen, en de  hoofdkleuren van je thema aanpassen. Er is een selectie van lettertypes  die je kunt gebruiken. Onze tip? Vraag aan de ontwerper van jullie  trouwkaarten welke kleurcodes er zijn gebruikt, en welk lettertype het  beste bij jullie kaarten past. Je zou zelfs kunnen overwegen om een  passende achtergrond te laten ontwerpen door de designer van jullie  trouwkaarten!