Hoe kan ik mijn ceremoniemeester/weddingplanner toevoegen in de app?

Log in op de website en ga in de werkplaats naar het onderdeel 'Organisatie'. Daar zie je een knop waar op staat 'ceremoniemeester uitnodigen', klik hierop en de rest volgt vanzelf! Het is niet mogelijk iemand nogmaals uit te nodigen in een andere rol. Als je per ongeluk de verkeerde rol hebt toegewezen aan iemand, neem dan contact met ons op.