Inloggen in de werkplaats

Zorg eerst dat je een account hebt aangemaakt. Op de website kun je hiermee inloggen om in de werkplaats alle details van je bruiloft in te vullen. Met het wachtwoord van je account kun je dus niet in de app inloggen. Lukt het inloggen niet? Misschien heb je je emailadres nog niet bevestigd, controleer hiervoor je inbox. Of reset je wachtwoord.

Krijg je niet het juiste feest te zien? Neem dan contact met ons op.